Daiwa 15 Saltiga 4500H (G) elsőfékes nagyhalas orsó

321,990 Ft

A Saltiga névvel horgászálmok válnak valóra, hiszen ebben a műszerben minden benne van, ami álmai halának kifogásához kell. A Saltiga széria tagjaival minden kihívásra fel van készülve.

Elfogyott

Cikkszám: 10310-450 Kategóriák: , , ,

Leírás

A Saltiga névvel horgászálmok válnak valóra, hiszen ebben a műszerben minden benne van, ami álmai halának kifogásához kell, mindegy, hogy épp a trópusokon GT, spanyol makréla vagy kutyafogú tonhal az ellenfél, vagy az északi tengereken óriás laposhalra, esetleg tőkehalra megy vagy az Ebro, Po óriás harcsáit kergeti. A Saltiga széria tagjaival minden kihívásra fel van készülve. Az új 15 Saltiga még jobb védelmet kapott a behatoló tengervíz okozta korrózió ellen! A már jól ismert, főtengely mentén tömítő Mag Sealed megoldáson túl, immár a DAIWA exkluzív Mag Sealed golyóscsapágyai nyújtanak védelmet a hajtókar tengelye mellett, mindkét oldalon a sós víz és szennyeződések ellen. A zsinórvezető görgő ugyancsak Mag Sealed golyóscsapággyal készül, élettartama így lényegesen hosszabb. Pont a zsinórvezető görgő érintkezik a leggyakrabban a sós vízzel és a szennyező anyagokkal – az új Mag Sealed golyóscsapágy biztosítja ott is, hogy az orsó tartósan bevethető legyen. Az alumínium HardBodyz orsóház optimális és terhelésnek ellenálló védelmet biztosít a hajtómű számára és fárasztás során gondoskodik a problémamentes, tökéletes erőátvitelről. A Hyper DigiGear hajtást költséges eljárással, speciális ötvözetből esztergálják az abszolút precizitás és extrém élettartam érdekében. A Zaion Air Rotor csökkenti az orsó tömegét és nyugodt, optimális futást biztosít. A 15 Saltiga magas fékereje a legkeményebb fárasztás során is elegendő tartalékkal bír a gigászok legyőzéséhez. Az új ATD fékrendszer kifejezetten az extrém szituációkban nyújt tökéletes biztonságot, hogy sikerrel akassza meg és fogja ki a halat. Az ATD fék a megszokott fékrendszerekkel szemben az egyébként általános, magasabb indulási ellenállás helyett finoman és könnyedén lép működésbe és folyamatosan tartja a beállított fékerőt. Ez a megoldás újabb mérföldkő az orsókészítés történetében. A felkapókar átváltása csak kézzel lehetséges.

 

Jellemzői:

Real Four koncepció
MAGSEALED konstrukció
MAGSEALED golyóscsapágyak a hajtókar tengelyén
MAGSEALED golyóscsapágy a zsinórvezető görgőnél
ZAION AIR ROTOR
AIR BAIL felkapókar
HARDBODYZ alumínium orsóház
Vízálló ATD fékrendszer
Hyper DIGIGEAR
INFINITE ANTI-REVERSE visszaforgásgátló
Twist Buster II zsinórvezető görgő
Gépi megmunkálású alumínium hajtókar
CNC esztergált alumínium hajtókar
Silent oscillation dobemelés
Rotorfék
Made in Japan.

 

RENDELÉSRE (2 HÉT)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daiwa 15 Saltiga 4500H (G) elsőfékes nagyhalas orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..