Dam Tectan Hardmono 10m 0,74mm előkezsinór

1,790 Ft

A TECTAN SUPERIOR HARD MONO a D.A.M egyik csúcskategóriás zsinór terméke, mely úgynevezett no memory zsinór, ami azt jelenti, hogy nem csavarodik, nem sodródik, illetve ha igen akkor rövid időn belül visszaáll az eredeti állapota a damilnak. Különleges alapanyagának, speciális gyártási technológiájának, a folyamatos évtizedes teszteken-versenyeken  szerzett tapasztalatok alapján való fejlesztésnek köszönhetően a zsinór minősége megkérdőjelezhetetlen.

Készleten

Leírás

A TECTAN SUPERIOR HARD MONO a D.A.M egyik csúcskategóriás zsinór terméke, mely úgynevezett no memory zsinór, ami azt jelenti, hogy nem csavarodik, nem sodródik, illetve ha igen akkor rövid időn belül visszaáll az eredeti állapota a damilnak. Különleges alapanyagának, speciális gyártási technológiájának, a folyamatos évtizedes teszteken-versenyeken  szerzett tapasztalatok alapján való fejlesztésnek köszönhetően a zsinór minősége megkérdőjelezhetetlen. Kiváló a csomótűrése, kopásállósága, ami a gyártási eljárásnak és a felületi bevonatnak is köszönhető, rugalmas, ezért jól tompítja a fárasztáskor keletkező hirtelen erőhatásokat, a vízben nem látható a bevonata és színe miatt. A zsinór természetesen UV-védő bevonattal is el van látva. A fém előkék helyett ajánlott speciális rablóhalas Tectan Hard Mono mely elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a rablóhalak fogainak viszont azokon a vizeken melyek erősebben horgászottak, sokkal eredményesebb mint a fém előke mely elriaszthatja az óvatos halakat.

 

Paraméterek

Méret 0,74mm
Hossz 10m
Szakító 18kg
Szín halvány zöld
Mennyiség 1db

További információk

Márkák

DAM, Dam Effzett

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dam Tectan Hardmono 10m 0,74mm előkezsinór” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .