DAM Steel Power Black spin 40-80g pergető bot

DAM SteelPower BLACK SPIN sorozat a DAM csúcs botsorozatainak egyik új tagja. A bot felépítése alapanyagaiban és kivitelezésben is a legújabb Japán trendeket követi. Dobósúly: 40-80g.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

DAM SteelPower BLACK SPIN sorozat a DAM csúcs botsorozatainak egyik új tagja. A bot felépítése alapanyagaiban és kivitelezésben is a legújabb Japán trendeket követi. Ezért alapanyaga TC30 pille könnyű karbon-grafit komponensekből áll, így a bottest rendkívül erős, könnyű, de NEM olyan merev mint egy darab farúd. A bot gyors akciójú, így az akasztás nagyon biztos és könnyű. A bot nyéltagja keresztszál erősítést is kapott, ezért a fárasztás közben hirtelen fellépő erőhatásokat is könnyűszerrel elviseli. A gyűrűzése a legjobb minőségű és legújabb FUJI ALCONITE MICRO. A bot nyele Japán csúszásmentes EVA alapanyagból készült. A bot külalakja is fontos ebben a kategóriában. A DAM fiatal fejlesztői ebben is erőset alkottak, hiszen duplán bevonatolt fekete alu szín dominál a fém részeken, amit karbon díszítő elemekkel illetve matt szürke/titán színekkel kombináltak. A bot választéka minden horgász igényét kielégítik a széles méret és dobósúly választéknak köszönhetően. Dobósúly: 40-80g.

További információk

Hossz (m)

2,4, 2,7, 3, 3,3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAM Steel Power Black spin 40-80g pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .