DAM Quick Nautic elsőfékes pergető orsó

15,990 Ft21,790 Ft

A NAUTIC orsó esetében senkit se tévesszen meg a 2+1 szokatlan csapágy száma, az orsó felső kategóriás kivitelű pergető orsó, mely tengeri és édesvízi horgászatra lett kifejlesztve. 2db rozsdamentes por védett csapágy, azonnali visszaforgásgátló, ABS-grafit rotor és cseppmentesen zárt orsótest.

Kiürítés

Leírás

A NAUTIC orsó esetében senkit se tévesszen meg a 2+1 szokatlan csapágy száma, az orsó felső kategóriás kivitelű pergető orsó, mely tengeri és édesvízi horgászatra lett kifejlesztve. 2db rozsdamentes por védett csapágy, azonnali visszaforgásgátló, ABS-grafit rotor és cseppmentesen zárt orsótest, vibrációt kizáró rotor kiegyensúlyozó rendszer, 2 rétegben felvitt dob bevonat az alumínium dobon, OOS dobemelő rendszer, nagy-lamellás, többtárcsás első fék rendszer, csavarodást gátló zsinórvezető görgő, rozsdamentes acél főtengely, fém hajtókar, EVA hajtókar fogantyú, rozsdamentes csavarok, grafit pótdob.

További információk

Méret

40, 50, 60, 80

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAM Quick Nautic elsőfékes pergető orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .