DAM Quick Brani BC multiplikátoros orsó

56,089 Ft

A BRANI BC DAM QUICK orsó tervezésekor a megbízhatóság-súly-erő trió volt a meghatározó, irányt adó elv. Ezért az orsó túlnyomórészt könnyű anyagokból, mint a dural alumínium, karbon felhasználásával készül. az orsó súlya mindösszesen 190gr.

Elfogyott

Cikkszám: D1743730 Kategóriák: ,

Leírás

A BRANI BC DAM QUICK orsó tervezésekor a megbízhatóság-súly-erő trió volt a meghatározó, irányt adó elv. Ezért az orsó túlnyomórészt könnyű anyagokból, mint a dural alumínium, karbon felhasználásával készül. az orsó súlya mindösszesen 190gr. DE!!! mégis 6db csapágy, azonnali visszaforgásgátló, fém dob, fém fékcsillag, acél hajtókar, réz belső fogaskerekek, és csigás meghajtás került az orsóba, aminek ráadásul, 7,0:1 az áttétele, azaz igen gyors a zsinór visszacsévélése, éppen ezért dupla bevonatot kapott a zsinórvezető szem is a dupla pórtól védett, rozsdamentes, acél csapágyak, pedig eredeti Japán gyártásúak. Az orsó külalakja is sok figyelmet kapott, hiszen ebben az árkategóriában már annak is kiemelt, szerepe van, ezzel az orsó belső láthatatlan értékét próbálja hangsúlyozni a gyártó.b De a képeken ez szerintem azonnal szembetűnik.

 

Szállítási idő: 8-14 munkanap

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAM Quick Brani BC multiplikátoros orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .