DAM Quick 6 LC 5000FD 6+1 csapágys távdobó orsó (D56944)

32,990 Ft

D.A.M Quick 6 LC 5000 FD Long Distance Surf távdobó pontyozó orsó szintén a mára híres SLS orsócsalád egyik új tagja. A DAM SLS orsói az elmúlt évek egyik legsikeresebb DAM pontyozó terméke, egy remekbe szabott nagyméretű távdobó orsó, mely sok technikai finomságot vonultat fel. A DAM gyöngyszeme most megújult.

Elfogyott

Cikkszám: D56944 Kategóriák: , , ,

Leírás

D.A.M Quick 6 LC 5000 FD Long Distance Surf távdobó pontyozó orsó szintén a mára híres SLS orsócsalád egyik új tagja. A DAM SLS orsói az elmúlt évek egyik legsikeresebb DAM pontyozó terméke, egy remekbe szabott nagyméretű távdobó orsó, mely sok technikai finomságot vonultat fel 4k youtube to mp3en. A DAM gyöngyszeme most megújult. Az ultra lassú dobemelés által sokkal könnyebben és precízebben fáraszthatjuk a nagy pontyokat és ráadásként a visszacsévélt zsinórkép is tökéletes és egyenletes lesz deutschrap herunterladen. Így a következő dobás távolsága és pontossága is jobb, mint amit a hagyományos rendszerű orsóknál tapasztaltunk. 6 db rozsdamentes fedett porvédett acélcsapágy, 1 db visszaforgás gátló csapágy, worm-shaft (csigatengelyes) dobemelés, nagy lamellás(Big Pit), mikro-állítható, soklamellás első fék rendszer too good to go herunterladen. Acél főtengely, nagyméretű fém hajtókar. Az orsó futása rendkívül sima, egyenletes, ami a jól megtervezett és kiváló minőségű alapanyagokból gyártott belső alkatrészeknek és a horgászorsó tökéletesen kiegyensúlyozott rotorjának köszönhető lkw simulator pc vollversion kostenlos downloaden. Az LC verzió már fel van készítve a tengeri horgászatra is, ezért a belső és külső elemei ellenállnak a sós víz maró hatásának Az orsó külső megjelenése tökéletesen tükrözi az egész orsó minőségét is, mert fenséges, kiemelkedő, minőségi képet nyújt a horgászorsóról windows 10 online. Az orsóhoz jár 1 db fém dob, de további fém pótdob megvásárlására is van lehetőség. Ezzel a parton egyszerűen cserélhetjük a horgászati módszernek vagy horgászható távolságnak megfelelő zsinórral felszerelt dobunkat megszabadulva ez által a hosszú ideig tartó zsinórcserétől star wars battlefront 1 kostenlos downloaden vollversion. Mert a jó pontyozó orsó kiegészítőiből sosem elég.

 

Paraméterek

Méret 5000
Csapágyszám 6+1
Orsó súlya 584gr
Zsinór kapacitás 200m/0,35mm
Színe ezüst
Fékrendszer Big pit elsőfék
Dob fém
Pótdob
Orsóház alapanyaga ABS-grafit
Áttétel 4,8:1

További információk

Márkák

DAM

Csapágyak (db)

6+1

Méret

5000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAM Quick 6 LC 5000FD 6+1 csapágys távdobó orsó (D56944)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .