DAM Quick 5 SLS 5000FD 4+1 csapágys távdobó orsó (D56954)

34,990 Ft

D.A.M Quick 5 SLS 5000 FD Long Distance Surf távdobó pontyozó orsó. A DAM SLS orsói az elmúlt évek egyik legsikeresebb DAM pontyozó terméke, egy remekbe szabott nagyméretű távdobó orsó, mely sok technikai finomságot vonultat fel. A DAM gyöngyszeme most megújult. Az ultra lassú dobemelés által sokkal könnyebben és precízebben fáraszthatjuk a nagy pontyokat és ráadásként a visszacsévélt zsinórkép is tökéletes és egyenletes lesz. Így a következő dobás távolsága és pontossága is jobb, mint amit a hagyományos rendszerű orsóknál tapasztaltunk.

Cikkszám: D56954 Kategóriák: , , ,

Leírás

D.A.M Quick 5 SLS 5000 FD Long Distance Surf távdobó pontyozó orsó. A DAM SLS orsói az elmúlt évek egyik legsikeresebb DAM pontyozó terméke, egy remekbe szabott nagyméretű távdobó orsó, mely sok technikai finomságot vonultat fel Download aok bonus app. A DAM gyöngyszeme most megújult. Az ultra lassú dobemelés által sokkal könnyebben és precízebben fáraszthatjuk a nagy pontyokat és ráadásként a visszacsévélt zsinórkép is tökéletes és egyenletes lesz mario party herunterladen. Így a következő dobás távolsága és pontossága is jobb, mint amit a hagyományos rendszerű orsóknál tapasztaltunk. 4 db rozsdamentes fedett porvédett acélcsapágy, 1 db visszaforgás gátló csapágy, worm-shaft (csigatengelyes) dobemelés, nagy lamellás(Big Pit), mikro-állítható, soklamellás első fék rendszer toniebox das herunterladen wurde leider unterbrochen. Acél főtengely, nagyméretű fém hajtókar. Az orsó futása rendkívül sima, egyenletes, ami a jól megtervezett és kiváló minőségű alapanyagokból gyártott belső alkatrészeknek és a horgászorsó tökéletesen kiegyensúlyozott rotorjának köszönhető Download google play services for free. Az orsó külső megjelenése tökéletesen tükrözi az egész orsó minőségét is, mert fenséges, kiemelkedő, minőségi képet nyújt a horgászorsóról historical novele for free.

 

Paraméterek

Méret 5000
Csapágyszám 4+1
Orsó súlya 570gr
Zsinór kapacitás 200m/0,35mm
Szín matt fekete
Fékrendszer Big Pit elsőfék
Dob fém
Pótdob
Orsóház alapanyaga ABS-grafit
Áttétel 4,8:1

További információk

Márkák

DAM

Csapágyak (db)

4+1

Méret

5000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAM Quick 5 SLS 5000FD 4+1 csapágys távdobó orsó (D56954)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .