DAM Effzett Yagi Spin 5-20g pergető bot (Baitcasting)

11,400 Ft

A DAM Effzett? Yagi bot sorozat kifejlesztésében a Japán pergető zseni Nobu Oshima segített. A Japán botok nagyon eltérnek az Európában használtaktól azonban a bottest karakterisztikája kiváló, ezért vonták be a fejlesztésbe Nobu-t, a bot alapanyaga IM8 karbon, spirál és keresztszál erősítésekkel, ami ugyan azt a karakterisztikát biztosítja a YAGI-nak, mint ami a Japán botoknál is egfigyelhető.

Cikkszám: D2934191 Kategóriák: ,

Leírás

A DAM Effzett? Yagi bot sorozat kifejlesztésében a Japán pergető zseni Nobu Oshima segített. A Japán botok nagyon eltérnek az Európában használtaktól azonban a bottest karakterisztikája kiváló, ezért vonták be a fejlesztésbe Nobu-t, a bot alapanyaga IM8 karbon, spirál és keresztszál erősítésekkel, ami ugyan azt a karakterisztikát biztosítja a YAGI-nak, mint ami a Japán botoknál is egfigyelhető. Gyors, és érzékeny spicc akció, DE mégis hatalmas terheléseket és terhelésváltásokat elviselő szerkezet. A Yagi botok sikere már több mint 4 éve töretlen, mely köszönhető a rendkívül széles méret és dobósúly választéknak, a kiváló minőségű és könnyű alapanyagoknak, a legmodernebb gyártás technológiának és folyamatos fejlesztéseknek. A botsorozat 17 különböző botból áll. A Yagi botok színei egyben meghatározzák a dobósúlyokat is a következők szerint: LILA: Ultra-light 5-20gr; ZÖLD: Light 7-28gr; SÁRGA: Medium 12-42gr; NARANCSSÁRGA: Medium-heavy 15-53gr; PIROS: Heavy 42-84gr; KÉK: Ultra-heavy 42-120gr.

TECHNIKAI ADATOK:

– Baitcast nyélkialakítás!!!
– IM8 nagy sűrűségű karbon szövetből
– Micro-guides SIC gyűrűk
– Lézer gravírozott fém botzáró kupak
– Csúszásmentes, tartós, kétrészes EVA markolat
– Húzásra keményedő spirál erősítés
– Eredeti parafa díszítő elemek
– UV elleni védelmet biztosító lakkozás
– Gyors spicc akció

 

Paraméterek

Hossza 1,90m
Súlya 106gr
Tagok száma 2
Gyűrűk száma 8+1
Dobósúly 5-20gr
Szállítási hossz 98cm
Nyélkialakítás Baitcast
Mennyiség 1db

További információk

Márkák

DAM, Dam Effzett

Hossz (cm)

190

Dobósúly (gramm)

5-20

Tagok száma (db)

2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAM Effzett Yagi Spin 5-20g pergető bot (Baitcasting)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .