Cormoran TX4 Sira 195 pergető bot

23,887 Ft

Ez a bot majdnem mindent tud! Legalábbis tökéletesen dobhatunk vele minden 20 grammnál könnyebb csalival, azokból kihozhatunk bármilyen mozgásformát, gyors bevágásunk biztosan ül majd és akár forszírozva is fáraszthatunk vele. Igen élvezetes vele a horgászat! Hossza 1,95 m, dobósúlya 5-25 g.

Elfogyott

Cikkszám: 21-0025190 Kategóriák: ,

Leírás

TX4
Kicsi és egészen apró műcsalis pergetéshez.
Ha arra van szükség, hogy sügereket, pisztrángokat, vagy domolykókat csapjunk be apró wobblerekkel, jigekkel, mini-kanalakkal, vagy 2-es méretnél kisebb körforgókkal england hand db free font. Minél érzékenyebb és kezesebb egy bot, annál élvezetesebb ahorgászat ultralight műcsalikkal.

Műszaki kivitel:
SM24 karbon blank
szupergyors akció
könnyű SiC gyűrűk
parafa/EVA nyelek
textil botzsák

 

Sira 195 TX4

Ez a bot majdnem mindent tud geschenkgutscheine zumen! Legalábbis tökéletesen dobhatunk vele minden 20 grammnál könnyebb csalival, azokból kihozhatunk bármilyen mozgásformát, gyors bevágásunk biztosan ül majd és akár forszírozva is fáraszthatunk vele download free office package. Igen élvezetes vele a horgászat! Hossza 1,95 m, dobósúlya 5-25 g.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran TX4 Sira 195 pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .