Cormoran Speciland Picker 2.70m 5-30g

19,500 Ft

A Speciland feederbotok kistestvére. A Speciland Picker sokoldalúan használható, horgászhatunk vele felfelé mutató, de akár elsüllyesztett spiccel is. Könnyű, súlyozatlan etetőkosarakkal is gond nélkül horgászhatunk vele állóvízben, vagy lassan áramló folyóban is. Három rezgőspiccet (1x karbon és 2x üvegszálas) adunk hozzá.

Elfogyott

Cikkszám: 25-1030270 Kategóriák: ,

Leírás

Ha szándékukban áll egy új feeder-, picker- vagy pontyozó botot vásárolni, mindenképp vegyék szemügyre az új  Speciland botokat. Az ár/teljesítmény arány esetükben kiemelkedően jó Download auto tuning program for free. A könnyű, erőteljes SM24 karbon blankok  meggyőzően mutatják, mire képes a modern gyártástechnológia és a tapasztalt bot-designerek know-how-ja Download books for children for free. SiC  gyűrűkkel és minőségi parafanyéllel készülnek. Egy horgászbot esetében azonban mindig is a blank minősége a  döntő, még akkor is, ha a bot megjelenésére, a külsőre sok figyelmet fordítanak aura sync herunterladen. Az új SPECILAND ezen a téren  is élen jár, gondos kézimunka jellemzi a kivételes botok designját. Még ha nem is áll szándékukban új békéshalas  botot vásárolni, akkor is meg kellene nézniük egy új SPECILAND pálcát, hátha a hatására meggondolják magukat br mediathek video.

 

A Speciland feederbotok kistestvére. A Speciland Picker sokoldalúan használható, horgászhatunk vele felfelé mutató, de akár elsüllyesztett spiccel is heavy metal musik kostenlosen. Könnyű, súlyozatlan etetőkosarakkal is gond nélkül horgászhatunk vele állóvízben, vagy lassan áramló folyóban is. Három rezgőspiccet (1x karbon és 2x üvegszálas) adunk hozzá, karcsú parafa nyéllel készül is movies legal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Speciland Picker 2.70m 5-30g” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .