Cormoran Speciland Heavy Feeder -150g feederbotok

Remek feederbotok, melyekben szenzációsan harmonizál a  minőség, kidolgozottság, funkcionalitás és az ár. Három rezgőspiccel adjuk (2x karbonspicc, 1x üvegszálas spicc). Kétféle hosszban, 150 g maximális dobósúllyal.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ha szándékukban áll egy új feeder-, picker- vagy pontyozó botot vásárolni, mindenképp vegyék szemügyre az új  Speciland botokat. Az ár/teljesítmény arány esetükben kiemelkedően jó. A könnyű, erőteljes SM24 karbon blankok  meggyőzően mutatják, mire képes a modern gyártástechnológia és a tapasztalt bot-designerek know-how-ja. SiC  gyűrűkkel és minőségi parafanyéllel készülnek. Egy horgászbot esetében azonban mindig is a blank minősége a  döntő, még akkor is, ha a bot megjelenésére, a külsőre sok figyelmet fordítanak. Az új SPECILAND ezen a téren  is élen jár, gondos kézimunka jellemzi a kivételes botok designját. Még ha nem is áll szándékukban új békéshalas  botot vásárolni, akkor is meg kellene nézniük egy új SPECILAND pálcát, hátha a hatására meggondolják magukat.

Speciland Feeder:

Remek feederbotok, melyekben szenzációsan harmonizál a  minőség, kidolgozottság, funkcionalitás és az ár. A könnyű, erőteljes  SM24 karbon blankok meggyőzően mutatják, mire képes a modern  gyártástechnológia és a tapasztalt bot-designerek know-how-ja.  Három rezgőspiccel adjuk (2x karbonspicc, 1x üvegszálas spicc).

Kétféle hosszban, 150 g maximális dobósúllyal.

További információk

Hossz

3,6 m, 3,9 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Speciland Heavy Feeder -150g feederbotok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .