Cormoran Speciland carp pontyozó horgászbot

A pontyozó bot legfontosabb tulajdonságai az akció jellege, terhelés alatt a bottest íve, gerincessége, és sokunknak az ára. Ezzel a bottal nem csinálunk rossz vásárt semmilyen szempontból.

 

Leírás

A könnyű, erőteljes SM24-es karbon bottestek ékes példái annak, mire képes a tapasztalt bot-tervező mérnökök tudása és a modern eljárásokkal kibővült, élenjáró gyártási technológia. Egy horgászbotban a döntő faktor mindig is a bottest, a blank minősége volt, és ez így is marad még akkor is, ha időközben sok figyelem jut a külső megjelenésre. Igaz, a SPECILNAD botok ebben a tekintetben is élen járnak: gondos kézi munka eredménye ezen kivételes horgászbotok páratlan kivitele.

 

Szuperkarcsú pontyozó bot, kitűnő design. Akciója a legtapasztaltabb pontyos profikat is fellelkesíti. Sokkal kevesebbe kerül, mint ahogy első látásra a vékony bottest és a tesztgörbe alapján gondolnánk.

 

Termékkód        hossz             dobósúly        szállít. hossz       részek            súly           gyűrűk

25-102360       3.60m    40-100g   190cm       2        395g       6

 

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Speciland carp pontyozó horgászbot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..