Cormoran Red Master trout and perch pergető bot

A kis és közepes wobbleres sügerezés, pisztrángozás, vagy akár süllőzés speciális csalivezetési technikát követel ahhoz, hogy sikeresebbek legyünk, nem mindig elég az egyhangú tekerés. Az a módszer is vezethet néha eredményhez, különösen akkor, ha a bevontatásba szüneteket iktatnak, megállítják a műcsalit. Azonban jóval többet is lehet fogni, ha egy ultragyors, speciális rövid bottal rövid belepöccintő, rángató mozdulatokkal – twitch és jerk technikával – egyéni mozgást tudunk kölcsönözni a csalinak.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

A kis és közepes wobbleres sügerezés, pisztrángozás, vagy akár süllőzés speciális csalivezetési technikát követel ahhoz, hogy sikeresebbek legyünk, nem mindig elég az egyhangú tekerés free rental agreement to. Az a módszer is vezethet néha eredményhez, különösen akkor, ha a bevontatásba szüneteket iktatnak, megállítják a műcsalit. Azonban jóval többet is lehet fogni, ha egy ultragyors, speciális rövid bottal rövid belepöccintő, rángató mozdulatokkal – twitch és jerk technikával – egyéni mozgást tudunk kölcsönözni a csalinak converter downloaden kostenlos. De ez a két bot nem csak ezekre a horgászmódszerekre készült, hanem jiges, kis gumihalas, támolygó kanalas és körforgós pergetésre is alkalmas spss universiteit suffer. A gyors akció sosem árt, általában mindig előnyösebb egy lassú, puha botnál. A gyors akciót azonban nem szabad összetéveszteni a kemény, vagy merev spiccel, még ha első pillantásra ezek a botok ilyen benyomást is keltenek youtube video download computer. Egy olyan bot, mint a TROUT & PERCH a tökéletes csalivezetés, a bevágás és a kemény fárasztás során mutatja meg, mi rejlik benne.

 

Termékkód        hossz             dobósúly        szállít all videos for free. hossz       részek            súly           gyűrűk

27-015201       2.05m      2-15g     105cm       2         95g        6

27-028201       2.05m      3-28g     105cm       2        105g       6

További információk

Dobósúly

2-15 g, 3-28 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Red Master trout and perch pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .