Cormoran Red Master Spin pergető botok

Ultragyors pergetőbotok, melyekhez hasonlót nagyon nehéz találni ebben az árkategóriában.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ezek a Cormoran Red Master botok ellenállhatatlan vonzerővel hatnak azokra a pergető horgászokra, akik nyitottak az olyan modern módszerek alkalmazására, mint a drop-shot horgászat, a twitch-elés és jerk-elés, a texas és carolina rig-es horgászat, a mini wobbleres, és mini jig-es pergetés, és akik szeretnének egy modern, jól kinéző botot taláni ezekhez a módszerekhez, lehetőleg olcsón what is download upload. Kifejezetten ezekre a modern technikákra kialakítva minden bot azt nyújtja, amit elvárnak tőle: technikára szabott akció, príma kivitel, csekély súly, tökéletes egyensúly – kézben tartásukba nem fárad bele a horgász – és egy friss, felső kategóriás design blackberry bilder herunterladen.

 

Red Master Spin

Ultragyors pergetőbotok, melyekhez hasonlót nagyon nehéz találni ebben az árkategóriában download whatsapp at samsung. Speciális, szuper-progresszív akciójuknak köszönhetően könnyedén lövik ki a műcsalikat nagy távra, megkönnyítik az optimális csalivezetést és segítségükkel hamar kifáraszthatók és megadásra kényszeríthetők a megakasztott halak Download final fantasy for pc for free.

További információk

Hossz

2,4 m, 2,7 m

Dobósúly

10-30 g, 15-45 g, 20-60 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Red Master Spin pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .