Cormoran Pro Carp-GBR-F 6PiF B nyeletőfékes orsó

Kompakt, erőteljes, dinamikus. Egy különleges erőgép, elképesztően sima futással, mely mindig tökéletesen működik.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A PRO CARP GBR félreérthetetlenül és hangsúlyosan kiköveteli erőteljes, egyedi megjelenésével az őt megillető figyelmet.
Koncepcióját tekintve ugyan egy tipikus nyeletőfékes orsó, azonban mégis más. Nagy méretű, de mégis könnyebb, mint más orsók. Többet tud, mégis egyszerűbb kezelni, mint más orsókat. Robosztus és erős, mégis szemet gyönyörködtető. Már a vízparton a szerelés összerakása közben bizalmat ébreszt, hiszünk benne és a felszerelésben, ami elengedhetetlen a sikeres pontyhorgászatban.
Számunkra minden orsó fejlesztése egy igazi kihívás. Az orsónak összetéveszthetetlen karaktert kell adni, ez munkánk egyik alapelve.

Egyvalamiben minden orsónk megegyezik: a design és a kialakítás markáns, általuk azonosítható a feladat, amire az orsót szántuk.
Így van ez a PRO CARP GBR esetében is: kompakt, erőteljes, dinamikus. Egy különleges erőgép, elképesztően sima futással, mely mindig tökéletesen működik.

 

Run and Fun – a GBR nyeletőfék

A GBR nyeletőfékkel és egy tökéletes kapásjelzővel, mely megbízhatóan jelzi a húzós és ejtős kapásokat is, optimálisan felkészülhetünk minden szituációra. Akár szinte ellenállás nélkülire, akár magas ellenállásúra állítjuk a nyeletőféket, szereléktől, módszertől függően, ha épp folyón horgászik, vagy egy nagy tavon, mindegy. Rögtön értékelni fogjuk, hogy a nyeletőfék roppant széles tartományban állítható. Számos lehetőséget tár fel, minden szituációban azt tehetjük vele, amit épp az adott helyzet kíván. Bár a beállítási tartomány nagyon széles a minimumtól a maximumig, a beállítás a nyeletőfék-állító gombbal nagyon kis, jól adagolható fokozatokban történik. Húzós kapásnál a ponty egyenletesen és ellenállást nem érezve viheti a zsinórt a dobról az integrált nyeletőfék segítségével, mely nagyon hatékonyan és megbízhatóan dolgozik.

 

További információk

Méret

4500, 5000, 5500

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Pro Carp-GBR-F 6PiF B nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .