Cormoran Pro Carp-GBR 6PiF nyeletőfékes orsó

Egy különleges erőgép, elképesztően sima futással, mely mindig tökéletesen működik. Az egyenletes zsinórfeltöltés, valamint a szuper finom fékrendszer minősége által biztos lehet benne, hogy ez az orsó minden körülmények közepette a legjobbat fogja nyújtani.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A Cormoran Pro Carp GBR 6PIF orsó félreérthetetlenül és hangsúlyosan kiköveteli erőteljes, egyedi megjelenésével az őt megillető figyelmet linkedin video. Koncepcióját tekintve ugyan egy tipikus nyeletőfékes orsó, azonban mégis más. Nagyméretű, távdobó, de mégis könnyebb, mint más orsók. Így van ez a Pro Carp GBR esetében is: kompakt, erőteljes, dinamikus herunterladen. Egy különleges erőgép, elképesztően sima futással, mely mindig tökéletesen működik. Az egyenletes zsinórfeltöltés, valamint a szuper finom fékrendszer minősége által biztos lehet benne, hogy ez az orsó minden körülmények közepette a legjobbat fogja nyújtani Download clonedvd for free. A nyeletőfékerő szabályozó gomb tág határok között állítható, és akár teljesen ellenállás-mentes zsinórlehúzást enged. A hajtómű simán és egyenletesen fut – ebben az árkategóriában ez meglehetősen ritka films downloaden yelo play. A felkapókar nem hagyományos drótból, hanem csőből készült, mely könnyebbé és egyben stabilabbá teszi azt.

További információk

Méret

4500, 5000, 5500

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Pro Carp-GBR 6PiF nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .