Cormoran Panacor 6PiF elsőfékes orsó

Nagyszerűbben aligha lehet megfelelni egy ilyen árkategóriájú orsóval szemben támasztott elvárásoknak. A horgászt az első pillanattól kezdve elbűvöli a design és a műszaki tartalom, amivel eddig csak lényegesen drágább orsóknál találkozhatott.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Nagyszerűbben aligha lehet megfelelni egy ilyen árkategóriájú orsóval szemben támasztott elvárásoknak. A horgászt az első pillanattól kezdve elbűvöli a design és a műszaki tartalom, amivel eddig csak lényegesen drágább orsóknál találkozhatott. A sportos, dinamikus forma, a ház és rotor kompakt egysége, a tökéletesen dimenzionált dob jól mutatna egy igen magas összeget mutató árcédulával is. Kívülről exkluzív orsónak néz ki, belső értékeiről teljesítménye, a megbízható műszaki megoldások győzik meg a horgászokat. Rögtön feltűnik az alumínium dob keményített dobóperemmel, valamint a CNC-vel esztergált alumínium hajtókar, bevetés közben pedig az Infinite visszaforgásgátló és selymesen lágy futás okoz azonnal pozitív benyomást.

További információk

Méret

1500, 2000, 2500, 3000, 4000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Panacor 6PiF elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..