Cormoran K-don v-jig vertical spin pergető bot

Két olyan vertikális horgászatra készült bot, melyek biztosítják a közvetlen kapcsolatot a csalival, és a legfinomabb kapást is érzékelhetővé teszik a speciális orsótartón keresztül. Különösen nagy figyelmet szenteltünk a V-JIG fárasztás során kidomborodó kvalitásainak.

Leírás

Peremfutó orsóhoz

Két olyan vertikális horgászatra készült bot, melyek biztosítják a közvetlen kapcsolatot a csalival, és a legfinomabb kapást is érzékelhetővé teszik a speciális orsótartón keresztül. Különösen nagy figyelmet szenteltünk a V-JIG fárasztás során kidomborodó kvalitásainak. A speciális blank-konstrukciónak hála a megakasztott halak már nemigen akadnak le a horogról. A variálható kiegyensúlyozó korongok ?kötelező? kiegészítők, órákon át fáradtságmentes pecát garantálnak.

 

Termékkód              hossz                  dobósúly             szállít. hossz          részek               súly               gyűrűk

22-028186        1.85m     14-28g     95cm        2       160g       9

22-035186        1.85m     15-35g     95cm        2       165g       9

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran K-don v-jig vertical spin pergető bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..