Cormoran K-Don Power Spin Twich & Spin pergető botok

Ultramodern rövid pergetőbotok műcsalis horgászathoz süllőre, csukára, sügérre, vagy épp pisztrángra. Tökéletes kialakítású pálcák wobblerek, jigek és más műcsalik megfelelő mozgásának életre keltéséhez.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Filozófiánk világos, ami a modern műcsalis horgászatot illeti: határokat húzni nem a mi stílusunk, kompromisszumokat kötni meg nehezünkre esik.
Hogy ezeket nem is tettük, arról meggyőződhet, amint egy K-DON termékkel horgászni kezd. A K-DON kínálat fejlesztésekor egy további szempont játszott szerepet: véleményünk és tapasztalatunk azt mutatja, hogy a nagy halak fogása az esetek zömében nem a véletlen műve. Horgásztudás, és a vízalatti világ törvényszerűségeinek ismerete az egyik oldal, a megfelelő felszerelés, és a modern eszközök optimális használata adott körülmények között, ez a másik fele. Odafigyeltünk arra, amit nemzetközi csapatunk rablóhalas horgászai javasoltak, és összhangba hoztuk azt saját tapasztalatainkkal. Büszkén jelenthetjük ki, sikerült tökéletesen hozzáigazítani a K-DON termékcsaládot a modern horgászmódszerek elvárásaihoz. Íme egy áttekintés a K-DON termékcsaládról.

Műszaki kivitel
-SM24 karbon blank
-Szupergyors akció
-Sensi-Touch csavaros orsótartó
-Könnyű SiC gyűrűk
-Parafa nyél
-Szövet bottartó zsák

Ultramodern rövid pergetőbotok műcsalis horgászathoz süllőre, csukára, sügérre, vagy épp pisztrángra. Tökéletes kialakítású pálcák wobblerek, jigek és más műcsalik megfelelő mozgásának életre keltéséhez. Erősek és gerincesek, határozott bevágással biztos az akadás és a fárasztás élménye. A Twitch & Spin modellek könnyűek, tökéletesen kiegyensúlyozottak az órákon át tartó, fáradságmentes pergetéshez.

További információk

Típus

1,95 m/ 5-25 g, 2,1 m/ 7-28 g, 2,4 m/ 10-38 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran K-Don Power Spin Twich & Spin pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .