Cormoran K-Don Power Spin pergető bot

Ezek a parti- és csónakos pergetésre szánt botok ultragyors spiccel készülnek, ami precíz, finom csalivezetést tesz lehetővé, valamint a kapások jelzése is érzékeny marad.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Filozófiánk világos, ami a modern műcsalis horgászatot illeti: határokat húzni nem a mi stílusunk, kompromisszumokat kötni meg nehezünkre esik.

 
Hogy ezeket nem is tettük, arról meggyőződhet, amint egy K-DON termékkel horgászni kezd. A K-DON kínálatfejlesztésekor egy további szempont játszott szerepet: véleményünk és tapasztalatunk azt mutatja, hogy a nagyhalak fogása az esetek zömében nem a véletlen műve. Horgásztudás, és a vízalatti világ törvényszerűségeinek ismerete az egyik oldal, a megfelelő felszerelés, és a modern eszközök optimális használata adott körülmények között, ez a másik fele. Odafigyeltünk arra, amit nemzetközi csapatunk rablóhalas horgászai javasoltak, és összhangba hoztuk azt saját tapasztalatainkkal. Büszkén jelenthetjük ki, sikerült tökéletesen hozzáigazítani a K-DON termékcsaládot a modern horgászmódszerek elvárásaihoz. Íme egy áttekintés a K-DON termékcsaládról.

Műszaki kivitel
SM24 karbon blank
Szupergyors akció
Sensi-Touch csavaros orsótartó
Könnyű SiC gyűrűk
Parafa nyél
Szövet bottartó zsák

Ezek a parti- és csónakos pergetésre szánt botok ultragyors spiccel készülnek, ami precíz, finom csalivezetést tesz lehetővé, valamint a kapások jelzése is érzékeny marad. Az erős gerinc előnye különösen akkor mutatkozik meg, ha egy kapitális halat akasztunk. Ilyenkor komolyan felkeményedik a blank, hogy gyorsan felőröljük a nagy halakat erejét és biztosan megmeríthessük azokat.

 

További információk

Típus

2,4 m/ 15-50 g, 2,7 m/ 15-50 g, 2,7 m/ 30-60 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran K-Don Power Spin pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .