Cormoran K-don pike to perch (csukától sügérig) pergető bot

Egy bot, amely a kis sügértől a nagy csukáig mindent megfog. Kis és közepes méretű wobbleres pergetésre készült ez az elég merev K-DON ultragyors akcióval. Könnyen feltöltődik, jókora dobótáv érhető el vele. 2,25 m-es hossza ideális órákon át tartó fáradtságmentes pergetéshez.

Leírás

Egy bot, amely a kis sügértől a nagy csukáig mindent megfog. Kis és közepes méretű wobbleres pergetésre készült ez az elég merev K-DON ultragyors akcióval. Könnyen feltöltődik, jókora dobótáv érhető el vele. 2,25 m-es hossza ideális órákon át tartó fáradtságmentes pergetéshez. A PiKE TO PERCH segítségével minden modern, változatos vezetési stílust igénylő wobblert sikerre vihetünk. Kapható peremfutó orsós és baitcaster orsóhoz illő kivitelben is.

 

Baitcaster orsóhoz

Termékkód              hossz                  dobósúly             szállít. hossz          részek               súly               gyűrűk

22-035226        2.25m      7-35g      117cm       2       130g      10

 

Peremfutó orsóhoz

Termékkód

hossz

dobósúlyszállít. hosszrészek

súly

gyűrűk
22-0342262.25m7-35g117cm

2

145g8

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran K-don pike to perch (csukától sügérig) pergető bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..