Cormoran K-Don AL 150 multiorsó

Az új, szuperkönnyű, egy-darabban készülő orsóházú K-DON baitcaster orsó tele van szokatlan technikai megoldásokkal, melyek gyerekjátékká teszik az orsó eredményes használatát. Terhelés alatt mutatkoznak meg valódi képességei, nagy testű ragadozókat is kordában tarthatunk vele.

Leírás

Az új, szuperkönnyű, egy-darabban készülő orsóházú K-DON baitcaster orsó tele van szokatlan technikai megoldásokkal, melyek gyerekjátékká teszik az orsó eredményes használatát. Terhelés alatt mutatkoznak meg valódi képességei, nagy testű ragadozókat is kordában tarthatunk vele. A mágnesfék-rendszer kívülről állítható, gyorsan és precízen, a HighSpeed alumínium dob túlpörgése könnyedén elkerülhető. A csillagfék nagy méretű, akadásmentesen, simán engedi a zsinórt.

 

? 3 acél golyóscsapágy

? A keret egy darabból készül

? Infinite visszaforgásgátló, fokozatmentes

? Mágneses dobfék, kívülről szabályozható

? Többtárcsás csillagfék, gyorsan és precízen állítható

? High Speed dobemelő tengely a rendkívül hosszú dobásokért

? Alumínium dob, géppel esztergált

? Szabadonfutó-váltó

? Automatikus zsinórvezetés

? Soft-Touch hajtókar-gombok

 

K-DON AL150 Baitcaster orsó

Termékkód         modell             csapágy            áttétel                  m/?mm                   behúzás                  súly

18-04150     AL 150      3       6.2:1    150/0.30      64cm      220g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran K-Don AL 150 multiorsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..