Cormoran K-Don 1007 horgászláda

27,690 Ft

Nagyméretű K-DON design műcsalis láda. Felső részében egy 6 rekeszes integrált apró cikk tároló rész található. Egy további rekeszt kívülről lenyitva juthatunk az oda beakasztott wobblerekhez és villantókhoz anélkül, hogy teljesen ki kéne nyitnunk a ládát.

Elfogyott

Cikkszám: 66-10007 Kategóriák: , ,

Leírás

Nagyméretű K-DON design műcsalis láda. Felső részében egy 6 rekeszes integrált apró cikk tároló rész található. Egy további rekeszt kívülről lenyitva juthatunk az oda beakasztott wobblerekhez és villantókhoz anélkül, hogy teljesen ki kéne nyitnunk a ládát apple dateien herunterladen.

A láda felső része két szekcióra van osztva: az egyikben 6 variálható akasztófelület van wobblerek és villantók számára (ezek azok, amik kívülről is hozzáférhetők), a másik szekció jókora, tágas bs downloaden. A láda fő rekeszébe 3 különálló doboz csúsztatható be: 2 közepes méretű 6 rekeszes doboz, amiből 4 rekesz a 14 elválasztóval szabadon állítható (1008-as modell),
valamint egy nagy, 9 rekeszes aprócikkes, vagy nagyméretű wobblerek, jerkbait-ek tárolására szolgáló doboz (1009-es modell) fér még oda facebooken op macbook. A különböző dobozok külön is kaphatók.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran K-Don 1007 horgászláda” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .