Cormoran – K-Don 10 PIF elsőfékes pergető orsó

Ez az orsó egy műszaki remekmű és tökéletesen beleillik az új K-DON programunkba. Egyedi design, precíz kivitelezés, kifejezetten a modern műcsalis horgászat igényeire szabva. Ideális orsó a vertikális horgászathoz készült botokra süllőzéshez vagy egy könnyű, twitch-elő techinkára szánt pergetőbotra, akár drop-shotra, de meggyőző jerk- vagy nagyobb wobbleres horgászatnál, gumihalazásnál is.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Ez az orsó egy műszaki remekmű és tökéletesen beleillik az új K-DON programunkba. Egyedi design, precíz kivitelezés, kifejezetten a modern műcsalis horgászat igényeire szabva Download videos with subtitles. Ideális orsó a vertikális horgászathoz készült botokra süllőzéshez vagy egy könnyű, twitch-elő techinkára szánt pergetőbotra, akár drop-shotra, de meggyőző jerk- vagy nagyobb wobbleres horgászatnál, gumihalazásnál is super smash bros for free. A 3 méret teljesen lefedi a modern rablóhal-horgászat minden területét. Az orsóház ellenálló alumínium. Minden fémalkatrész korrózióálló rozsdamentes acélból vagy rézből készül mediathek chip. A 9 csapágy mindegyike minőségi NCBB, azaz korrózió- álló gyolyóscsapágy. A vastag PowerBail felkapókar gondoskodik róla, hogy akár erős ellenszélben horgászva is gubanc nélkül, rendben kerüljön a dobra a zsinór roblox downloaden chromebook. A masszív tengely a nagy halak kemény fárasztását is bírni fogja. A karbontárcsás fék a dob fejében a víztől védve garantálja a folyamatos zsinóradagolást, szakadó esőben is filme von youtube downloaden. A fék finoman szabályozható és gyorsan reagál az állításra. Az igazán hosszú dobásokhoz kialakított alumínium dob pereme speciális kialakítású, a dob stabilan ül a tengelyen, mégis könnyen forog ls13 titanium addon kostenlos downloaden.

 

– 9 “NCBB” rozsdamentes acél golyóscsapágy

– Infinite visszaforgásgátló, fokozatmentes

– Finoman állítható fék karbon féktárcsákkal

– Alumínium távdobó dob

– Alumínium pótdob

– CNC esztergált alumínium hajtókar

– Soft-Touch hajtókar-gomb

– Vastag felkapókar

– Nagyméretű csavarodásgátló zsinórvezető görgő

– Tartós felkapókar

 

Termékkód         modell             csapágy            áttétel                  m/?mm

12-010250     2500        9       5.2:1    125/0.25      68cm      255g

12-010300     3000        9       5.2:1    170/0.28      77cm      280g

12-010350     3500        9       5.2:1    205/0.30      81cm      350g

 

További információk

Típus

3000, 3500

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran – K-Don 10 PIF elsőfékes pergető orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .