Cormoran i-COR 2 Jiggerspin pergető botok

Elsősorban plasztik csalis pergetéshez ajánljuk, de ha a helyzet úgy kívánja, más típusú műcsalikkal is használható.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az i-COR botcsalád ideális sorozat ragadozó halakra horgászók számára akkor, ha kitűnően teljesítő termékeket keresnek, amelyek megvásárlásáért nem kell csődbe vinni a családi költségvetést autoscout app.

 
Hála a nagy sűrűségű üvegszálas kompozit-technológiának (HDG Composite) sikerült már ebben az árkategóriában is gyors akciójú pergetőbotokat fejleszteni, melyek alkalmasak arra, hogy a legmodernebb műcsalikból is kihozza a megfelelő mozgásformákat microsoft security essentials free download chip. A bot gyors akciója mindenek előtt wobbleres twitching technikánál és gumihalazásnál a sikeres horgászat előfeltétele.

 
Mindegy, hogy hol horgásznak és milyen műcsalival, garantáltan van olyan i-COR bot, amelyik tökéletesen alkalmas az adott feladatra Download uno app for free.

Jiggerspin: elsősorban plasztik csalis pergetéshez ajánljuk, de ha a helyzet úgy kívánja, más típusú műcsalikkal is használható stream or download data volume.

További információk

Hossz

2,4 m, 2,7 m

Dobósúly

7-28 g, 8-35 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran i-COR 2 Jiggerspin pergető botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .