Cormoran Cortec 3PiF 4000 elsőfékes orsó

12,990 Ft

Ezt az orsót nyugodtan bevetheti egy egész napos pergetés során, nem fog csalódni benne, de ha rövid feeder, vagy épp picker botra keres megbízható első fékes modellt, akkor megtalálta!

Elfogyott

Leírás

A CORMORAN márka törekvése mindig is az volt, hogy olyan termékeket fejlesszen, melyeknek őszinte ár-teljesítmény aránya meggyőzi a horgászokat microsoft games. Ebben a tekintetben az új Cortec 3PiF sem kivétel, épp ellenkezőleg. Kifejezett mintapéldája a cég filozófiájának. A design Made in Germany, a lehető legkifinomultabb, a technikai megoldásokban a funkció áll mindenek felett, kidolgozása olyan minőségű, ami nem feltétlenül várható el ezen a szinten simcity für mac kostenlos download. Csak az ára mozog a sztenderd szint alatti régióban. Ön pénzt takarít meg, mi minőséget adunk! Ezt az orsót nyugodtan bevetheti egy egész napos pergetés során, nem fog csalódni benne, de ha rövid feeder, vagy épp picker botra keres megbízható első fékes modellt, akkor megtalálta divx player kostenlos herunterladen!

 

A Cortec 3PiF jellemzői:

 

2 (+1) acél golyóscsapágy
Infinite Anti-Reverse fokozatmentes visszaforgásgátló,
Finoman állítható fék
Alumínium távdobó dob
ABS pótdob
Alumínium hajtókar
Soft-Touch hajtókargomb
PowerBail felkapókar
Nagyméretű csavarodásgátló Anti-Twist zsinórvezető görgő
Tartós felkapókar

További információk

Márkák

Cormoran

Méret

4000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Cortec 3PiF 4000 elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .