Cormoran Cormaxx-BR 3PiF nyeletőfékes orsó

Kifejezetten a ponty és a feeder horgász piac meghódítására készült. A carbon házban megbízható szerkezet lapul, 2 golyóscsapágy felel a sima futásért, emellett egy tűgörgős csapágy is helyet kapott az orsóban.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a nyeletőfékes orsó a tudásával és a számtalanszor bizonyított minőségével győz meg, amit sok európai horgász évek óta nagyra értékel. Kifejezetten a ponty és a feeder horgász piac meghódítására készült. A carbon házban megbízható szerkezet lapul, 2 golyóscsapágy felel a sima futásért, emellett egy tűgörgős csapágy is helyet kapott az orsóban. Az egyenletes zsinórfeltöltés, valamint a szuper finom fékrendszer minősége által biztos lehet benne, hogy ez az orsó minden körülmények közepette a legjobbat fogja nyújtani. Kapáskor a hajtókarral 1/4-ed fordulatot téve aktivizálhatjuk a már beállított első féket. A felkapókar nem hagyományos drótból, hanem csőből készült, mely könnyebbé és egyben stabilabbá teszi azt. Az orsót fém dobbal látták el, melynek zsinórtároló kapacitása: 0,40 mm / 170 m.

Főbb jellemzők:
2 acél golyóscsapágy
Automatikus nyeletőfék-rendszer, állítható
Infinite Anti-Reverse? visszaforgásgátló, fokozatmentes
Finoman állítható fék karbon féktárcsákkal
Alumínium hajtókar
Soft-Touch hajtókargomb
PowerBail felkapókar
Nagyméretű csavarodásgátló Anti-Twist zsinórvezető görgő
Tartós felkapókar

További információk

Méret

2000, 2500, 3000, 3500, 4000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Cormaxx-BR 3PiF nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..