Cormoran Corecast 7Pif hyper jet távdobó elsőfékes orsó

24,850 Ft

A CORCAST új generációja. A CORCAST Super Jet után, mely a pergető- és matchorsók világába új lendületet vitt és a jövő orsófejlesztésének világszerte irányt mutatott, most kilép a nemzetközi porondra a CORCAST Hyper Jet is. Ez egy olyan új orsókoncepció, amely eddig, ilyen formában még nem létezett.

Elfogyott

Cikkszám: 16-45178 Kategóriák: , , ,

Leírás

A CORCAST új generációja. A CORCAST Super Jet után, mely a pergető- és matchorsók világába új lendületet vitt és a jövő orsófejlesztésének világszerte irányt mutatott, most kilép a nemzetközi porondra a CORCAST Hyper Jet is. Ez egy olyan új orsókoncepció, amely eddig, ilyen formában még nem létezett. Dobótáv tekintetében hasonló kialakítású, mint a CORCAST Super Jet, kompakt felépítésű, mint a CORCAST Super Jet, technikailag tökéletes, mint a CORCAST Super Jet, profi fékkel készül, mint a CORCAST Super Jet, design tekintetében példamutató, mint a CORCAST Super Jet… De szuperhosszú Hyper Jet szuper-távdobó dobbal és WormShaft-dobemelő rendszerrel szereljük a tökéletes zsinórképért.

 

-6 acél golyóscsapágy
-Infinite visszaforgásgátló, fokozatmentes
-Finoman állítható elsőfék
-WormShaft dobemelő rendszer
-Hyper Jet alumínium távdobó dob
-Hyper Jet alumínium pótdob, mély
-PowerBail felkapókar
-Line-Guard rendszer
-CNC esztergált alumínium hajtókar
-Nagyméretű csavarodásgátló Anti-Twist zsinórvezető görgő
-Soft-Touch hajtókargomb
-Tartós felkapókar

 

Termékkód modell csapágy áttétel kapacitás behúzás súly
16-45178 3000 6 5,1:1 275/0,20 83cm 390g

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Corecast 7Pif hyper jet távdobó elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .