Cormoran Pitcor 5PiF távdobó orsó

Nagyobb édesvízi halakhoz, (ponty, csuka, stb.), feederhorgászatra és tengerparti horgászatra fejlesztve. A QD Fast Drag gyorsfékünket kapta, mely fékbeállító gombjának alig valamivel több mint egy teljes elfordításával a fék teljesen nyitottról maximális fékerőre állítható.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Nagyobb édesvízi halakhoz, (ponty, csuka, stb.), feederhorgászatra és tengerparti horgászatra fejlesztve. A QD Fast Drag gyorsfékünket kapta, mely fékbeállító gombjának alig valamivel több mint egy teljes elfordításával a fék teljesen nyitottról maximális fékerőre állítható kegelspiel kostenlos herunterladen. A Big Pit távdobó orsó megjelenését a markáns design, a ház és a rotor kompakt egysége és a szuperhosszú távdobó dob határozza meg. Speciális WormShaft dobemelő rendszerünknek és a szuperhosszú doboknak köszönhetően eddig elérhetetlenül távoli területek válnak meghorgászhatóvá download steinberg cubase for free. A power-hajtás megdöbbentően könnyű futású, az Infinite visszaforgásgátló rendszer erős, a megbízható felkapókarral együtt növelik az általános minőségérzetet az orsót kézbe- és közelebbről szemügyre véve mp3gain kostenlos download deutsch.

4 acél golyóscsapágy

INFINITE ANTI-REVERSE? visszaforgásgátló, fokozatmentes

Fast Drag fékrendszer (QD?)

WormShaft dobemelő rendszer

Alumínium távdobó dob

Nylon / ABS kostenlosen filme? szuper távdobó pótdob

Line guard rendszer

CNC esztergált alumínium hajtókar

Soft-Touch hajtókargomb

PowerBail felkapókar

Nagyméretű csavarodásgátló anti-twist zsinórvezető görgő

Tartós felkapókar

További információk

Méret

4500, 5000, 5500

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Pitcor 5PiF távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .