Cormoran Corcast 4Pi Super jet match hátsófékes orsó

A CORCAST Super Jet Match orsók komoly hírnévre tettek szert a nemzetközi match-, és versenyhorgászok körében. Sbirolinos technikával pisztrángozni is kiváló, a módszer őshazájában, Olaszországban egyenesen legenda ez az orsó.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A CORCAST Super Jet Match orsók komoly hírnévre tettek szert a nemzetközi match-, és versenyhorgászok körében. Sbirolinos technikával pisztrángozni is kiváló, a módszer őshazájában, Olaszországban egyenesen legenda ez az orsó kriminalromane kostenlos downloaden. Extrém hosszú dobásokat lehetővé tevő és kitűnő fékfunkciót garantáló szuper-sekély Super Jet Match dobbal, ami különösen értékes segítség lehet finom zsinóros horgászat esetén steam gleichzeitig downloaden und spielen. További előnye az egyetlen hajtókar-fordítás alatt behúzott zsinór mennyisége, ami főleg akkor számít, ha időre horgászunk. A csali is csak akkor fog halat, ha a vízben van any videos from the internet.

 

? 3 acél golyóscsapágy

? Infinite visszaforgásgátló, fokozatmentes

? Finoman állítható hátsófék

dakota? Alumínium távdobó dob

? Nylon / ABS pótdob

? Soft-Touch hajtókar-gomb

? Line-Guard rendszer

? PowerBail felkapókar

download google store music? Nagyméretű csavarodásgátló zsinórvezető görgő

? Tartós felkapókar

További információk

Méret

2500, 3000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Corcast 4Pi Super jet match hátsófékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .