Cormoran Carp force CS pontyos merítő

CARP FORCE CS pontyos merítőt úgy fejlesztettük, hogy egyszerre tegyen eleget a parti és a csónakos pontyozás elvárásainak is. A High Power Carbon száknyél 2 részből áll (98 cm + 84 cm), így a csónakos horgászat számára lerövidíthető. A záródugó mindkét nyélre passzol. A nyélre egy csúszásgátló Shrink Tube Rubber, azaz zsugorcsőgumi került, ami nedves kezekkel is optimális tapadást biztosít. A merítőfej masszív, törés- és hajlásmentes műanyagból készült és a belegravírozott PRO CARP logóval remekül mutat.

Leírás

A CARP FORCE CS pontyos merítőt úgy fejlesztettük, hogy egyszerre tegyen eleget a parti és a csónakos pontyozás elvárásainak is. A High Power Carbon száknyél 2 részből áll (98 cm + 84 cm), így a csónakos horgászat számára lerövidíthető. A záródugó mindkét nyélre passzol. A nyélre egy csúszásgátló Shrink Tube Rubber, azaz zsugorcsőgumi került, ami nedves kezekkel is optimális tapadást biztosít. A merítőfej masszív, törés- és hajlásmentes műanyagból készült és a belegravírozott PRO CARP logóval remekül mutat.

 

A nagy szemméretű háló könnyű merítést tesz lehetővé, kicsi az ellenállása a vízben. A merítő mélysége 90cm. Minden részét külön zsákban szállítjuk a kellemetlen szagok elkerülésére.

Háló anyaga: 100% poliészter

 

A rövid száknyél ideális csónakos pontyos merítővé teszi, de ha a két nyelet egymáshoz rögzítjük, tökéletes parti merítővé avanzsál.

 

Termékkód               méret                            hálómélység                        hálómélység

61-09401     100×100 cm          90 cm               180cm

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Carp force CS pontyos merítő” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..