Cormoran Bull Fighter Picker botok

A Bull Fighter Picker egyrészt elég erős a könnyű, súlyozatlan etetőkosaras horgászathoz akár álló, akár enyhén áramló vízben. Másrészt olyan a felépítése, hogy a legfinomabb kapást is jelzi. Két rezgőspiccel, titánium oxid gyűrűkkel és karcsú parafa nyéllel készül. Kétféle hosszban, 5-30 g dobósúllyal kapható.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Új karbonbot sorozat, mely árkategóriájában sokkal többet kínál, mint amit elsőre gondolnának. A design mellett,  amely egyébként számos jóval magasabb árkategóriájú pálcának is becsületére válna, a blank és a kivitel is meggyőző. Ebben az árkategóriában nehéz feladat olyan karbon blankot fejleszteni, mely elég vékony, mégis  elegendő erőtartalékkal bír, ha komoly ellenállásba ütköznénk, és elfogadható a súlya is. Nehezebb feladat, mint  egy drága botot fejleszteni úgy, hogy a bottervező bármilyen költséges anyagból és eljárásból szabadon választhat.  A Bull Fighter a különösen költségtudatos békéshalas horgászok számára készült, valamint olyan horgászoknak,  akik alkalom adtán szívesen kirándulnak a feeder- és pickerhorgászat világába. Titánium oxid gyűrűkkel és parafa nyéllel készülnek, vászon szállítózsákban kínáljuk.

Bull Fighter Picker:

A Bull Fighter Picker egyrészt elég erős a könnyű, súlyozatlan etetőkosaras horgászathoz akár álló, akár enyhén áramló vízben. Másrészt olyan a felépítése, hogy a legfinomabb kapást is jelzi. Két rezgőspiccel, titánium oxid gyűrűkkel és karcsú parafa nyéllel készül.

További információk

Hossz

2,7 m, 3 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Bull Fighter Picker botok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .