Cormoran Bull Fighter Medium-heavy Feeder horgászbot

16,300 Ft

3,6 m hosszúságú, 40-120 g dobósúlyú feederbot, 3 db spiccel.

Elfogyott

Cikkszám: 25-0120365 Kategóriák: ,

Leírás

Új karbonbot sorozat, mely árkategóriájában sokkal többet kínál, mint amit elsőre gondolnának. A design mellett, amely egyébként számos jóval magasabb árkategóriájú pálcának is becsületére válna, a blank és a kivitel is meggyőző outlook 2013 global address book. Ebben az árkategóriában nehéz feladat olyan karbon blankot fejleszteni, mely elég vékony, mégis elegendő erőtartalékkal bír, ha komoly ellenállásba ütköznénk, és elfogadható a súlya is black ops 2. Nehezebb feladat, mint egy drága botot fejleszteni úgy, hogy a bottervező bármilyen költséges anyagból és eljárásból szabadon választhat. A Bull Fighter a különösen költségtudatos békéshalas horgászok számára készült, valamint olyan horgászoknak, akik alkalom adtán szívesen kirándulnak a feeder- és pickerhorgászat világába. Titánium oxid gyűrűkkel és parafa nyéllel készülnek, vászon szállítózsákban kínáljuk herunterladen.

Bull Fighter Feeder:

Ezekkel a botokkal még egy gyakorlatlan békéshalas horgásznak sem  okoz problémát az etetőanyag és horogcsali kívánt helyre juttatása herunterladen my drive connect. Az erőteljes SM20 karbon blankok a Bull Fighter feederbotokat igen gerincessé teszik, ami jól jön a távoli, célzott dobásokhoz. A három cserélhető rezgőspiccnek köszönhetően a változtatható érzékenységű  kapásjelzés garantált, hisz a halnak nem kell súlyt elmozdítania úgy, mint az úszós, vagy fenekező horgászatnál download lexibook apps. Három rezgőspiccel és titánium-oxid gyűrűkkel készül. A hosszú parafa borítású nyél optimális erőkarként működik, erőteljes és távoli dobásokat garantál sis herunterladen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Bull Fighter Medium-heavy Feeder horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .