Cormoran Bull Fighter Medium Feeder horgászbot

15,700 Ft

3,6 m hosszúságú, 30-90 g dobósúlyú feederbot, 3 db spiccel.

Elfogyott

Cikkszám: 25-0090365 Kategóriák: ,

Leírás

Új karbonbot sorozat, mely árkategóriájában sokkal többet kínál, mint amit elsőre gondolnának. A design mellett, amely egyébként számos jóval magasabb árkategóriájú pálcának is becsületére válna, a blank és a kivitel is meggyőző smart switch app. Ebben az árkategóriában nehéz feladat olyan karbon blankot fejleszteni, mely elég vékony, mégis elegendő erőtartalékkal bír, ha komoly ellenállásba ütköznénk, és elfogadható a súlya is https //www.whatsapp downloaden. Nehezebb feladat, mint egy drága botot fejleszteni úgy, hogy a bottervező bármilyen költséges anyagból és eljárásból szabadon választhat. A Bull Fighter a különösen költségtudatos békéshalas horgászok számára készült, valamint olyan horgászoknak, akik alkalom adtán szívesen kirándulnak a feeder- és pickerhorgászat világába. Titánium oxid gyűrűkkel és parafa nyéllel készülnek, vászon szállítózsákban kínáljuk dropbox download op pc.

Bull Fighter Feeder:

Ezekkel a botokkal még egy gyakorlatlan békéshalas horgásznak sem  okoz problémát az etetőanyag és horogcsali kívánt helyre juttatása download ticket in db navigator. Az erőteljes SM20 karbon blankok a Bull Fighter feederbotokat igen gerincessé teszik, ami jól jön a távoli, célzott dobásokhoz. A három cserélhető rezgőspiccnek köszönhetően a változtatható érzékenységű  kapásjelzés garantált, hisz a halnak nem kell súlyt elmozdítania úgy, mint az úszós, vagy fenekező horgászatnál app musiken kostenlos iphone. Három rezgőspiccel és titánium-oxid gyűrűkkel készül. A hosszú parafa borítású nyél optimális erőkarként működik, erőteljes és távoli dobásokat garantál gratis schnittmuster kuscheltieren.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Bull Fighter Medium Feeder horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .