Cormoran Black Star-CBR nyeletőfékes orsó

A teljesen új fejlesztésű Black Star CBR leginkább alacsony tömegével tűnik ki, ami könnyű és rendkívül terhelhető, karbonszövettel megerősített, úttörő CP alapanyagának köszönhető.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A teljesen új fejlesztésű Black Star CBR leginkább alacsony tömegével tűnik ki, ami könnyű és rendkívül terhelhető, karbonszövettel megerősített, úttörő CP alapanyagának köszönhető planner. Az ilyen anyagból készült orsóházak kis súlyúak és meglehetősen stabilak, nem vetemednek olyan gyorsan, mint a megszokott műanyag orsóházak download procreate for free. A CP alapanyagból készült rotor könnyebb, a forgás közben keletkező centrifugális erő ezért kisebb, simább és kiegyensúlyozottabb futást tesz lehetővé download jdownloader automatically. A Black Star CBR a horgászok olyan generációjának lesz első számú nyeletőfékes orsója, akik nem kötnek kompromisszumot. Akik már sokmindent megtapasztaltak musik oldies kostenlos downloaden. Akik tudják, mire van szükségük.

 

A Black Star CBR felszereltsége magában foglalja a CORMORAN legjellemzőbb megoldásait. Állítható nyeletőfék rendszer, Infinite visszaforgásgátló, CNC megmunkált alumínium hajtókar és alumínium távdobó dob download music online for free.

További jellemzői:

6 acél golyóscsapágy

CP kompozit ház

Automatikus nyeletőfék-rendszer, állítható

INFINITE ANTI-REVERSE Download ladybug games for free? visszaforgásgátló, fokozatmentes

Finoman állítható fék

Alumínium távdobó dob

Nylon / ABS? pótdob

Alumínium hajtókar

Soft-Touch hajtókargomb

PowerBail felkapókar

Nagyméretű csavarodásgátló anti-twist zsinórvezető görgő

Tartós felkapókar

További információk

Méret

3500, 4000, 4500

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Black Star-CBR nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .