Cormoran Black Master spin 35-80g horgászbot

Erős rablóhalas botok nagy csalikhoz és nagy halakhoz. Ideálisak folyóvízre, vagy csónakos csukázásra. Folyóra univerzális fenekező botnak is tökéletes.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Gyakran nehezebb feladat rendkívül kedvező árú, mégis minőségi, magas használati értékű termékeket tervezni, mint drága termékeket, amikhez az alapanyagok és alkatrészek terén a teljes választék rendelkezésünkre áll. A bLACK MASTER sorozat tervezése és gyártása során a már bizonyított dolgokra építettünk, néhány újdonságot felhasználva. A nagy erősségű High Strength SM20 karbon alapanyag a blank kis tömegű, kiegyensúlyozott bázisa, dinamikus akciójú, mégis masszív. Az újdonságot maga a gyártási folyamat jelenti, ami által a botok egy olyan minőségi szintet érnek el, ami ebben az árkategóriában kivételesnek mondható.

 

Erős rablóhalas botok nagy csalikhoz és nagy halakhoz. Ideálisak folyóvízre, vagy csónakos csukázásra. Folyóra univerzális fenekező botnak is tökéletes.

 

Termékkód        hossz             dobósúly        szállít. hossz       részek            súly           gyűrűk

27-080270       2.70m     35-80g    138cm       2        220g       6

27-080300       3.00m     35-80g    154cm       2        255g       6

További információk

Hossz

2,7 m, 3 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Black Master spin 35-80g horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .