Cormoran Black Master Allround horgászbotok

Pontyozásra, fenekező horgászatra fejlesztettük, nagytestű halak álló- és folyóvízi horgászatára. Dobósúlya mindhárom hossz esetén 20-60 gramm.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Nincs még egy ennyire kedvező árú karbon bot, mely könnyedebben teljesítené a vele kapcsolatos előzetes elvárásokat. Gyakran nehezebb feladat rendkívül kedvező árú, mégis minőségi, magas használati értékű termékeket tervezni, mint drága termékeket, amikhez az alapanyagok és alkatrészek terén a teljes választék rendelkezésünkre áll. A BLACK MASTER sorozat tervezése és gyártása során a már bizonyított dolgokra építettünk, néhány újdonságot felhasználva. A nagy erősségű High Strength SM20 karbon alapanyag a blank kis tömegű, kiegyensúlyozott bázisa, dinamikus akciójú, mégis masszív. Az újdonságot maga a gyártási folyamat jelenti, ami által a botok egy olyan minőségi szintet érnek el, ami ebben az árkategóriában kivételesnek mondható.

A Black Master botok kivitelét tekintve a parafa nyél, a könnyű SiC gyűrűzés és a masszív, megbízható csavaros orsótartó mellett említést érdemel a textil botzsák is, mely szállítás közben védi a botot. A blankok SM20-as karbonból készülnek, az anyag alacsony tömege ellenére is igen erős.

 

Ezek a botok mindent tudnak – olyan könnyedén lehet velük 45 grammig mindenféle csalit dobni, amit hasonló botokkal aligha lehet átélni. Harmonikus dobómozdulattal azonban 60 grammos súlyt is el lehet dobni nagy távolságra. Pontyozásra, fenekező horgászatra fejlesztettük, nagytestű halak álló- és folyóvízi horgászatára.

További információk

Hossz

3 m, 3,6 m, 3,9 m

Márkák

Cormoran

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Black Master Allround horgászbotok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .