Cormoran Black Bull LRC light spin pergető bot

Tökéletes pergetőbot pisztrángra, sügérre és domolykóra kis és közepes műcsalikhoz, wobblerekhez, körforgókhoz, kis támolygó kanalakhoz és jig-ekhez. Termélszetes csalival sügerezni, vagy akár drop shottal horgászni is ideális.

Leírás

Tökéletes pergetőbot pisztrángra, sügérre és domolykóra kis és közepes műcsalikhoz, wobblerekhez, körforgókhoz, kis támolygó kanalakhoz és jig-ekhez. Termélszetes csalival sügerezni, vagy akár drop shottal horgászni is ideális.

 

Az egy évvel ezelőtt piacra került bLACK bULL LRC igazán nagy dobás volt. Már bemutatásakor sok dícséretet kapott, azóta azonban több ezerszer tették próbára a horgászok ezt a típust a parton és sokuk lelkes véleménye jutott vissza hozzánk. Számunkra a legnagyobb dícséret így hangzott: ?Ez minden idők legjobb bLACK bULL botja!? Aki ismeri a történetét, tudja, hogy a bLACK bULL sok évvel ezelőtti bevezetése óta egy új irányt szabott, és a legnagyobb számban eladott botjaink közé tartozik, megítélése igen jó. Mindezt figyelembe véve érthető, mit jelent egy ilyen dícséret. Hogy úgy ítélik meg, az LRC sok botot felülmúlt, számunkra nem meglepetés, de hogy minden idők legjobb bLACK bULL botjának tartják, arra igazán büszkék vagyunk.

 

High Power SM24 karbon alapanyagból készül, melyen az LRC rövidítés szerepel. Az LRC (Low Resin Carbon) alacsony gyantatartamú karbont jelent, ilyen alapanyaggal a blank súlya kisebb marad. Különösen elegáns és nemes a karcolásálló metálzöld lakkozás, a praktikus csavaros orsótartó parafa közdarabbal, mely bombabiztosan tartja az orsót és remekül néz ki. A parafa nyél kézre áll, hossza optimális, ettől is olyan kitűnően kezelhető a bot. Szuperkönnyű SiC gyűrűkkel szereljük.

 

Termékkód        hossz             dobósúly        szállít. hossz       részek            súly           gyűrűk

22-021214       2.10m      2-21g     107cm       2        120g       8

22-025244       2.40m      5-21g     122cm       2        140g       8

22-028274       2.70m      7-28g     138cm       2        160g       9

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Black Bull LRC light spin pergető bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..