Cormoran big cat ultra lifter vertikális jigger harcsázó bot

Az egyre népszerűbb vertikális technika nem csak süllőre, sügérre, és tengeri halak horgászatára alkalmas, hanem harcsázásra is. Ha pontosan feltérképezték a harcsák tartózkodási helyét, nemigen van fogósabb módszer, mint a nagy gumicsalis vagy csalihalas vertikális horgászat nehéz jigfejjel.

Leírás

High Power Japan-Carbon SM 24 alapanyagból készül a célzott nagyharcsa-vadászatra olasz, spanyol, francia, német vagy hazai vizekre. Kitűnő tesztgörbéjű, rendkívül teherbíró blankokat SiC gyűrűk, masszív orsótartó és további minőségi komponensek felhasználásával csúcsszériás harcsázó botokká építettünk.

 

Az egyre népszerűbb vertikális technika nem csak süllőre, sügérre, és tengeri halak horgászatára alkalmas, hanem harcsázásra is. Ha pontosan feltérképezték a harcsák tartózkodási helyét, nemigen van fogósabb módszer, mint a nagy gumicsalis vagy csalihalas vertikális horgászat nehéz jigfejjel. A csalivezetés és kontroll a módszer alfája és omegája, sikert csak egy szigorú, erős, mégis érzékeny blankkal lehet elérni. A BIG CAT Ultra Lifter ilyen blankkal készül. Minden kötést alábandázsoltunk és többszörös epoxy-lakkozással láttunk el a hosszú élettartam érdekében.

 

Termékkód                hossz         dobósúly     szállít. hossz       részek

20-300180        1.80m   100-300g   120cm       2       300g       8

20-300210        2.10m   100-300g   150cm       2       360g       8

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran big cat ultra lifter vertikális jigger harcsázó bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..