Cormoran big cat ultra lifter parti harcsázó bot

Mindegy, hogy pellettel harcsázik, úszós szerelékkel, vagy bójával, ez a két bot mindenféle partról alkalmazott harcsázó horgászmódszerhez megfelelő és különleges akciójuknak köszönhetően elképesztően könnyen lehet velük dobni.

Leírás

High Power Japan-Carbon SM 24 alapanyagból készül a célzott nagyharcsa-vadászatra olasz, spanyol, francia, német vagy hazai vizekre. Kitűnő tesztgörbéjű, rendkívül teherbíró blankokat SiC gyűrűk, masszív orsótartó és további minőségi komponensek felhasználásával csúcsszériás harcsázó botokká építettünk.

 

Mindegy, hogy pellettel harcsázik, úszós szerelékkel, vagy bójával, ez a két bot mindenféle partról alkalmazott harcsázó horgászmódszerhez megfelelő és különleges akciójuknak köszönhetően elképesztően könnyen lehet velük dobni. A tökéletes kialakítású nyél csökkenti a hosszú fárasztások során fellépő izomgörcs bekövetkeztének valószínűségét. Minden kötést alábandázsoltunk és többszörös epoxy-lakkozással láttunk el a hosszú élettartam érdekében. A 2,85m-es bot csónakos horgászatra is megfelel, nyugodtan nevezhető univerzális harcsás botnak.

 

Termékkód                hossz         dobósúly     szállít. hossz       részek

20-450280        2.85m   150-450g   146cm       2       470g       7

20-450300        3.00m   150-450g   154cm       2       515g       8

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran big cat ultra lifter parti harcsázó bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..