Cormoran big cat ultra lifter harcsapergető bot

A harcsák műcsalis horgászatának térhódítása szemmel látható. 2 olyan harcsapergető botot fejleszettünk ki, amelyek nem átépített pilkerbotok, vagy épp túl merevre sikerült pergetőbotok, hanem olyan eszközök, melyek kifejezetten arra a kihívásra készültek, amivel remélhetőleg szembesülni fognak, és állniuk kell a sarat.

Kategória:

Leírás

High Power Japan-Carbon SM 24 alapanyagból készül a célzott nagyharcsa-vadászatra olasz, spanyol, francia, német vagy hazai vizekre. Kitűnő tesztgörbéjű, rendkívül teherbíró blankokat SiC gyűrűk, masszív orsótartó és további minőségi komponensek felhasználásával csúcsszériás harcsázó botokká építettünk.

 

A harcsák műcsalis horgászatának térhódítása szemmel látható. 2 olyan harcsapergető botot fejleszettünk ki, amelyek nem átépített pilkerbotok, vagy épp túl merevre sikerült pergetőbotok, hanem olyan eszközök, melyek kifejezetten arra a kihívásra készültek, amivel remélhetőleg szembesülni fognak, és állniuk kell a sarat. Gumihalak és villantók dobása távolra, azok precíz vezetése, valamint fárasztáskor teljes erőbedobás, ez az, amire mérnökeink felkészítették a botokat. Ez a két bot bármilyen harcsa ellen felveszi a kesztyűt, mindegy, hogy itthon, Olaszországban, Franciaországban, vagy épp az Ebro-n kapják is őket horogra. Parafa nyéllel és praktikus csavaros orsótartóval készülnek.

 

Termékkód                hossz         dobósúly     szállít. hossz       részek

20-200270        2.70m    60-200g    139cm       2       350g       7

20-200300        3.00m    60-200g    154cm       2       390g       8

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran big cat ultra lifter harcsapergető bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..