Cormoran big cat ultra lifter csónakos harcsázó bot

Mindegy, hogy csurgásban lévő, vagy lehorgonyzott csónakból harcsázik, ezzel a két bottal minden szintuációban, bármilyen vizen jól fel van szerelve. A fantasztikus power-akció a fárasztás minden pillanatában segíti abban, hogy nyomást gyakoroljon a küzdő harcsára.

Leírás

High Power Japan-Carbon SM 24 alapanyagból készül a célzott nagyharcsa-vadászatra olasz, spanyol, francia, német vagy hazai vizekre. Kitűnő tesztgörbéjű, rendkívül teherbíró blankokat SiC gyűrűk, masszív orsótartó és további minőségi komponensek felhasználásával csúcsszériás harcsázó botokká építettünk.

 

Mindegy, hogy csurgásban lévő, vagy lehorgonyzott csónakból harcsázik, ezzel a két bottal minden szintuációban, bármilyen vizen jól fel van szerelve. A fantasztikus power-akció a fárasztás minden pillanatában segíti abban, hogy nyomást gyakoroljon a küzdő harcsára. További segítség a tökéletes nyél-kialakítás, nagy erőkarral. Minden gyűrű alá van bandázsolva és többszörösen le van zárva epoxy-lakkal a hosszú élettertam elérése érdekében.

 

Termékkód                hossz         dobósúly     szállít. hossz       részek

20-450240        2.40m   150-450g   124cm       2       390g       7

20-450270        2.70m   150-450g   139cm       2       435g       7

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran big cat ultra lifter csónakos harcsázó bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..