Cormoran Big Cat mega lifter multiplikátoros harcsázó orsó

59,840 Ft

Sok harcsahorgász várt már erre a multiorsóra. Konstrukcióját tekintve olyan, mint egy multiorsó, de lefelé lóg a botról, mint egy peremfutó, így aztán mindenféle harcsás bottal használható azok gyűrűzésétől függetlenül. Sok horgász elismeri a multiorsók előnyeit, de nem akar harcsázáshoz olyan orsót, amely a bot tetején ül, nem áll kézre és így nehezen kezelhető.

Elfogyott

Leírás

Sok harcsahorgász várt már erre a multiorsóra. Konstrukcióját tekintve olyan, mint egy multiorsó, de lefelé lóg a botról, mint egy peremfutó, így aztán mindenféle harcsás bottal használható azok gyűrűzésétől függetlenül. Sok horgász elismeri a multiorsók előnyeit, de nem akar harcsázáshoz olyan orsót, amely a bot tetején ül, nem áll kézre és így nehezen kezelhető. A BIG CAT Lifter más: Konstrukcióját tekintve olyan, mint egy multiorsó, de lefelé lóg a botról, mint egy peremfutó. A leeresztő fékkar praktikus, optimális a zsinóradagolás kontrollálásához. A power-hajtómű rézből és nemesacélból készül és, ahogyan a fék is, a mélytengeri orsóinkból származik, melyeknek a tengerek óriásaival kell felvenni a küzdelmet.

 

Balkezes modell

 

5 NCBB acél golyóscsapágy

Strapabíró ház

Egy tömbből esztergált alumínium dob

Precíz, tartós hajtómű sárgarézből

Lever drag karbon féktárcsákkal

Automatikus zsinórvezetés

Integrált fékkar

Szabadonfutó-váltó

Balkezes verzió

 

Zsinórbefogadó képesség monofil zsinórral

330m/0.45mm

280m/0.50mm

 

Zsinórbefogadó képesség fonott zsinórral

400-430m/0.30mm

320-350m/0.35mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Big Cat mega lifter multiplikátoros harcsázó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .