Cormoran Big cat mega lifter könnyű csónakos harcsázó bot

28,800 Ft

2,1 m hosszúságú, 100-280 g dobósúlyú csónakos harcsázó bot.

Elfogyott

Leírás

High Power Carbon SM 24C alapanyagból készül. Ebből gyártjuk azokat a nagy mértékben tömörített anyagú blankokat a MEGA LIFTER harcsás botokhoz, melyek bármekkora harcsával felveszik a harcot gyors reakcióképességüknek köszönhetően, legyen szó akár arról, hogy egy hirtelen kirohanást kelljen visszafogni, vagy az ostorcsapásként érkező farokcsapások rántásait kell lereagálni. Ezekkel a botokkal elképesztő nyomást lehet gyakorolni fárasztás közben a darabosabb harcsákra is. SiC gyűrűkkel, alumínium orsótartóval és parafa nyéllel készülnek.

 

Különleges fejlesztésű harcsás botok olyan vizekre, ahol túlnyomó részben kisebb és közepes méretű harcsákkal lehet dolgunk. Az ?átlagos? 400g dobósúlyú nagyharcsás botokkal ott igencsak mellé nyúlnánk, értelmetlen és élvezetet sem nyújt egy kisebb harcsa kifárasztása olyan botokkal. A legtöbb hazai vízre ez a két új fejlesztésű bot optimális megoldást jelent. Parafa nyéllel, alumínium orsótartóval készülnek, minden kötést alábandázsoltunk és többszörös epoxy- lakkozással láttunk el a hosszú élettartam érdekében.

2,1 m hosszúságú, 100-280 g dobósúlyú.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Big cat mega lifter könnyű csónakos harcsázó bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..