Cormoran Big cat mega lifter könnyű csónakos harcsázó bot

28,800 Ft

2,1 m hosszúságú, 100-280 g dobósúlyú csónakos harcsázó bot.

Elfogyott

Leírás

High Power Carbon SM 24C alapanyagból készül. Ebből gyártjuk azokat a nagy mértékben tömörített anyagú blankokat a MEGA LIFTER harcsás botokhoz, melyek bármekkora harcsával felveszik a harcot gyors reakcióképességüknek köszönhetően, legyen szó akár arról, hogy egy hirtelen kirohanást kelljen visszafogni, vagy az ostorcsapásként érkező farokcsapások rántásait kell lereagálni music for free online. Ezekkel a botokkal elképesztő nyomást lehet gyakorolni fárasztás közben a darabosabb harcsákra is. SiC gyűrűkkel, alumínium orsótartóval és parafa nyéllel készülnek mozilla for free german.

 

Különleges fejlesztésű harcsás botok olyan vizekre, ahol túlnyomó részben kisebb és közepes méretű harcsákkal lehet dolgunk filme zdf herunterladen. Az ?átlagos? 400g dobósúlyú nagyharcsás botokkal ott igencsak mellé nyúlnánk, értelmetlen és élvezetet sem nyújt egy kisebb harcsa kifárasztása olyan botokkal e nomine alben kostenlos downloaden. A legtöbb hazai vízre ez a két új fejlesztésű bot optimális megoldást jelent. Parafa nyéllel, alumínium orsótartóval készülnek, minden kötést alábandázsoltunk és többszörös epoxy- lakkozással láttunk el a hosszú élettartam érdekében videos amazon prime herunterladen.

2,1 m hosszúságú, 100-280 g dobósúlyú.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Big cat mega lifter könnyű csónakos harcsázó bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .