Cormoran Big cat mega lifter csónakos harcsázó bot

Rendkívüli teherbírású, robosztus harcsás botok csónakos horgászatra akár csurgásból, akár lehorgonyzva. Csodás power-akcióval, mellyel folyamatos nyomást lehet gyakorolni a küzdő harcsára, hogy gyorsan kifárasszuk.

Leírás

High Power Carbon SM 24C alapanyagból készül. Ebből gyártjuk azokat a nagy mértékben tömörített anyagú blankokat a MEGA LIFTER harcsás botokhoz, melyek bármekkora harcsával felveszik a harcot gyors reakcióképességüknek köszönhetően, legyen szó akár arról, hogy egy hirtelen kirohanást kelljen visszafogni, vagy az ostorcsapásként érkező farokcsapások rántásait kell lereagálni. Ezekkel a botokkal elképesztő nyomást lehet gyakorolni fárasztás közben a darabosabb harcsákra is. SiC gyűrűkkel, alumínium orsótartóval és parafa nyéllel készülnek.

 

Rendkívüli teherbírású, robosztus harcsás botok csónakos horgászatra akár csurgásból, akár lehorgonyzva. Csodás power-akcióval, mellyel folyamatos nyomást lehet gyakorolni a küzdő harcsára, hogy gyorsan kifárasszuk. A bot parafa nyélborítást és alumínium orsótartót kapott. Minden kötést alábandázsoltunk és többszörös epoxy-lakkozással láttunk el a hosszú élettartam érdekében.

 

Termékkód                hossz         dobósúly     szállít. hossz       részek

20-400241        2.40m   100-400g   124cm       2       410g       7

20-400271        2.70m   100-400g   139cm       2       445g       7

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran Big cat mega lifter csónakos harcsázó bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..