Cormoran APM 40 Power Float horgászbotok

Erős úszós horgászbot 10-40g dobósúllyal, gyors spiccel, gerinces blankkal, rögzített és csúszó úszós horgászathoz. Nagy átmérőjű egylábas gyűrűkkel készül, amiken az úszóstopper gond nélkül átsiklik. Minden békéshalhoz megfelel, de süllőzni is, valamint nagy kiterjedésű pisztrángos tavakon komoly távok meghorgászására is alkalmas.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Nem csak a feederhorgászat virágzik, az úszós horgászat követelményszintje is egyre emelkedik, a műfaj fejlődése töretlen. A kifinomult horgászmódszerek és a hozzájuk kapcsolódó specializált tartozék-kínálat megköveteli, hogy a botok segítsenek kihasználni az új termékek és technikák nyújtotta lehetőségeket.
Messzebbre kell dobni, finomabban kell horgászni, fárasztáskor jobban kell kontrollálni a halat. A CORMORAN APM botok 3 családja az úszózás teljes skáláját lefedi, legyen szó békéshalas horgászatról, süllőzésről, vagy horgásztavi pisztrángozásról. SM24-es karbon alapanyagból, SiC gyűrűkkel és finom pórusú parafanyéllel készülnek.

 

CORMORAN APM 40 Power Float

Erős úszós horgászbot 10-40g dobósúllyal, gyors spiccel, gerinces blankkal, rögzített és csúszó úszós horgászathoz. Nagy átmérőjű egylábas gyűrűkkel készül, amiken az úszóstopper gond nélkül átsiklik. Minden békéshalhoz megfelel, de süllőzni is, valamint nagy kiterjedésű pisztrángos tavakon komoly távok meghorgászására is alkalmas. Az APM 40 Power Float hihetetlenül könnyű és kimagaslóan kiegyensúlyozott.

 

További információk

Hossz

3,6 m, 3,9 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran APM 40 Power Float horgászbotok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .