Cormoran APM 28 Vario Float horgászbotok

Extrém sokoldalú úszós bot 6-28g dobósúllyal, gyors spiccel és erős gerinccel. A karcsú, könnyű bottest nagy erő kifejtésére képes a dobások és fárasztások során. Célhalak mindenek előtt compók, keszegfélék és kisebb, közepes méretű pontyok lehetnek.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Nem csak a feederhorgászat virágzik, az úszós horgászat követelményszintje is egyre emelkedik, a műfaj fejlődése töretlen. A kifinomult horgászmódszerek és a hozzájuk kapcsolódó specializált tartozék-kínálat megköveteli, hogy a botok segítsenek kihasználni az új termékek és technikák nyújtotta lehetőségeket.
Messzebbre kell dobni, finomabban kell horgászni, fárasztáskor jobban kell kontrollálni a halat. A CORMORAN APM botok 3 családja az úszózás teljes skáláját lefedi, legyen szó békéshalas horgászatról, süllőzésről, vagy horgásztavi pisztrángozásról. SM24-es karbon alapanyagból, SiC gyűrűkkel és finom pórusú parafanyéllel készülnek.

 

CORMORAN APM 28 Vario Float

Extrém sokoldalú úszós bot 6-28g dobósúllyal, gyors spiccel és erős gerinccel. A karcsú, könnyű bottest nagy erő kifejtésére képes a dobások és fárasztások során. Célhalak mindenek előtt compók, keszegfélék és kisebb, közepes méretű pontyok lehetnek. Természetes csalis sügérhorgászatra is használható az APM 28 Vario Float, ahogy pisztrángos tavakon is közepes súlyú sbirolinós és bombardás horgászatra. Egylábas gyűrűkkel készül a nagyobb dobástáv eléréséhez.

További információk

Hossz

3,6 m, 3,9 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cormoran APM 28 Vario Float horgászbotok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .