CCMoore – Worm Protein Extract (giliszta protein kivonat)

5,890 Ft22,990 Ft

A Worm Protein Extract egy erősen szúrós, az emberi orr számára kissé kellemetlen illatú folyékony adalék, mely rendkívül könnyen emészthető energia és tápanyagforrást biztosít minden békés halfaj számára. Magas százalékban tartalmaz esszenciális aminosav vegyületeket és ásványi anyagokat. A speciális és különleges gyártási eljárásnak köszönhetően a 6 hónapig érlelt, majd enzimekkel lebontott földigilisztákból nyert kivonat természetes proteintartalma 61%.

Törlés

Leírás

A Worm Protein Extract egy erősen szúrós, az emberi orr számára kissé kellemetlen illatú folyékony adalék, mely rendkívül könnyen emészthető energia és tápanyagforrást biztosít minden békés halfaj számára. Magas százalékban tartalmaz esszenciális aminosav vegyületeket és ásványi anyagokat. A speciális és különleges gyártási eljárásnak köszönhetően a 6 hónapig érlelt, majd enzimekkel lebontott földigilisztákból nyert kivonat természetes proteintartalma 61%. Tulajdonságainál fogva hihetetlen vonzerővel rendelkezik, amely vízbeérkezéskor azonnal kifejti hatását.

 

Minden vízen, minden körülmény között kiválóan működik. Felhasználható: magvak áztatására, illetve etetőanyagokhoz, stick, és bojlimixekhez is. Még a legnagyobb nyomásnak kitett vizeken is kimagasló eredményeket érhetünk el vele. A tavaszi horgászatokon használt csalik első számú adalékanyaga. Természetessége révén bojlimixekben aroma és más folyékony adalékok hozzáadása nélkül is fantasztikus csalogatóhatással rendelkezik. Bátran használhatjuk még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. A PVA termékeket nem oldja.

 

 

Kiszerelés: 100ml, 250ml, 1L

 

 

Adagolása

-Bojlimix 15-20ml/kg

-Magok, magkeverékek: 10-15ml/kg

-Stick mix, etetőanyagok: 15-20ml/kg

További információk

Kiszerelés

100ml, 250ml, 500ml, 1 l

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Worm Protein Extract (giliszta protein kivonat)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .