CCMoore – Slicking Booster Liquid (olajos, halas locsoló)

A Slicking Booster Liquid az Oily Bag mix folyékony adalékanyaga. Ez a rendkívül erős, magas halolaj tartalmú, és energiákban gazdag füstölt lazac illatú keverék magas százalékban tartalmaz esszenciális aminosavakat, vitaminokat és egy olyan komplex tápanyagot, amelyet a pontyok ösztönösen felismernek és egy természetes, könnyen megszerezhető tápanyagforrásként azonosítanak.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A Slicking Booster Liquid az Oily Bag mix folyékony adalékanyaga. Ez a rendkívül erős, magas halolaj tartalmú, és energiákban gazdag füstölt lazac illatú keverék magas százalékban tartalmaz esszenciális aminosavakat, vitaminokat és egy olyan komplex tápanyagot, amelyet a pontyok ösztönösen felismernek és egy természetes, könnyen megszerezhető tápanyagforrásként azonosítanak. Használatával a fogási esélyeink jelentősen megnőnek, még a legnehezebb vizeken is.

 

Az Oily Bag mix és a Slicking Booster Liquid együttese a halak számára egy azonnali reakciót vált ki, amely erősen ösztönözni fogja őket a táplálék felvételére. Még az étvágytalanabb halakat is kapásra ingerli. Bár a gyártó a használatát az Oily Bag mixhez javasolja, de nem kérdéses, hogy minden csalinak, legyen az etetőanyag, bojli, magok, stick és spod mix hihetetlenül megnöveli a vonzerejét. Egész évben eredményesen használható, de a legjobban a késő őszi időszakban fejti ki hatását. A PVA termékeket nem oldja. Ajánlott adagolása: 30ml/kg

 

 

Kiszerelés: 250ml

 

 

Tipp: A horgászat előtt áztassa be a csalit / bojli, pellet, magvak/ legalább 24-36 órára a folyadékba, majd ezzel etetve és csalizva a hatás megdöbbentő lesz. A folyadék természetesen a különböző stick mixek készítésére is alkalmas. Ekkor nem kell mást tennünk, mint hozzáönteni a száraz mixhez, majd jó alaposan összekeverni, és PVA hálóba egy tömködő segítségével ?hurkákat? formázni belőle.

További információk

Kiszerelés

100ml, 250ml, 500ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Slicking Booster Liquid (olajos, halas locsoló)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .