CCMoore – N-Gage XP Weedbeater Mix (liftező etetőanyag)

4,390 Ft

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága az Equinox Weedbeater Mix, amely egy rendkívül izgalmas termék a palettán. A különleges és fenomenális hatással bíró etetőanyag hosszas kísérletezés eredményeként született meg.

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

A N-Gage XP kollekció tagja a különleges és fenomenális hatással bíró Weedbeater Mix, amelyet hosszas kísérletezés után vettek fel a “családhoz”. Az angliai tavakon sokszor megfigyelték, hogy a horgászok rendkívül eredményesek az úgynevezett “single hookbaits” csalikkal, ami azt jelenti, hogy etetés nélkül egyetlen egy szem csalit helyeznek a kiszemelt területre, általában Chod rig szerelékkel. Ám ennek van egy óriási hátránya, még pedig az, hogy a sűrű hínárral, vízinövényekkel borított helyeken az etetés nélküli csali sokszor elveszik a halak “orra” elől, így azt vagy egyáltalán nem, vagy csak nagyon hosszú idő múlva találják csak meg.

 

A Weedbeater Mix kifejlesztésével ezt a problémát viszont orvosolni tudták, hisz egy olyan új generációs etetőanyagok sikerült kifejleszteni, ami a vízoszlop teljes magasságában liftezni kezd, és egy csábító, sűrű illat “felhőbe” burkolja a csalit és annak környékét, a pontyoknak utat mutatva a vízinövények rengetegében. Az etetőanyag finom szemcsemérettel és rendkívül homogén állaggal rendelkezik. A pontyok számára potenciális táplálékot nem jelent, hanem mint egyfajta nyomjelző rendszer működik. A mix alap összetevője az N-Gage Base Mix, azonban ezt még kiegészítették mini lebegő pelletekkel és néhány különböző sűrűségű vízoldékony aktív adalékok keverékével.
Fantasztikus sem hasonlítható illata még nagy távolságból is felkelti a pontyok érdeklődését. A sekély, sűrű növényzettel borított tavakon egész évben rendkívül eredményesen használható.

 

 

Kiszerelés: 1kg

 

Tipp: csalogatóhatása és vizuális jellege fokozható fluo pop up csali színezék hozzáadásával. (10-20g/kg)

További információk

Márkák

Ccmoore

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – N-Gage XP Weedbeater Mix (liftező etetőanyag)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .